Tuesday 6 March 2007

konsten att få uppmärksamhet på överfulla ställen

Om du följer dessa punkter så lovar jag att folk glor på just dig även på ställen som är överfulla med människor om du skulle vara i behov av detta.
1. Skaffa barn minst 2 stycken.
2. Befinn dig på en plats med mycket folk tex. Sälen i sportlovstider.
3. Skicka iväg sambon att åka lite skidor.
4. Ta med dig dina barn för att äta i den enormt överfulla värmestugan.
5. Är något av dina barn sovandes i vagn så plöj dig in med vagnen och strunta i att folk kastar ilskna blickar och svär bakom din rygg.
6. När den äldsta dottern har kastat alla sina ytterkläder runt om i lokalen, kom då på att du faktiskt inte kan vara snabb nog fram till ett ledigt bord så länge du har vagnen med dig.
7. Plöj dig ut igen med vagnen och parkera denna utanför.
8. Tag upp den sovande bebisen ur vagnen och plöj dig in igen, nu utan vagn men med en skrikande bebis och 32 väskor innehållande blöjor, extra kläder, mackor, varm oboy m.m
9. Gå runt i värmestugan med dina väskor och skrikande bebis på armen och leta rätt på en toa med skötbord.
10. Efter blöjbytet ta några varv till runt värmestugan med fortfarande skrikande bebis och väskor och sno åt dig ett bord helst mitt framför näsan på ett gäng ilskna 54-åriga längdåkningstanter.
11. Försök få din lite äldre dotter att komma till bordet med lite glada tillrop och andra personliga knep.
12. När dottern väl är på plats så lägg ifrån dig väskor och dyligt vid det bord som du snodde åt dig ta med dig din skrikande bebis och följ med den äldre dottern som under högljuda protester följer med på toa, plöj dig fram även denna gång.
När du nu kommer tillbaka till bordet med din skrikande bebis och den nu Trazan & Banarne sjungande 4-åringen så glor garanterat dom flesta i värmestugan på på just dig nu kan du hålla ett tal, sjunga en sång eller kanske dansa lite och alla tittar granterat.

No comments:

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008