Tuesday 20 March 2007

Gå med i ett parti

Jag läste på text-tv att medlemmsantalet i dom politiska partierna minskar så jag tänkte uppmana alla som läser på denna blogg att omedelbart gå med i något parti, om du inte vet vilket du ska välja så tänkte jag hjälpa till med vilket som passar dig bäst genom att förklara vad man bör sympatisera med för att vara med i dom olika partierna.
Om du råkar ha minst 500000 kr på banken och och har bakåtslickat hår med en liten tofs därbak och tycker att alla sjukskrivna och arbetslösa bara är latmaskar som bör betala dina skattesänkningar och hembiträden då passar nog Moderaterna bäst för dig.
Om du gillar höga VD-bonusar, avskyr facket och det faktum att arbetarna i sverige faktiskt tjänar lite mer än arbetarna i t.ex USA, då bör du gå med i Centern.
Tror du att alla problem i samhället kan lösas med fler poliser då ska du vara med i Folkpartiet.
Är du medlem i någon frikyrka och tycker att kvinnan bara är till för att vara hemma och ta hand om och föda barn. Du bör också vara emot fria aborter. Tycker du detta bör du gå med i Kristdemokraterna.
Gillar du kånken-ryggsäckar och var med och kramade träd någon gång på 70-talet och vill höja bensinpriset till ca 112 kronor per liter då ska du vara med i Miljöpartiet.
Tycker du att det är kul att betala mycket skatt och att staten ska äga alla företag då ska du gå med i Västerpartiet.
Tror du på ett solidariskt samhälle där även dom svagaster i Sverige och världen ska få en chans att klara sig och lika lön för lika arbete för både kvinnor och män, tycker du dessutom att det är bra med ett starkt fack som gör så att alla kan ha en bra lön och schysta arbetsvilkor då ska du vara med i Socialdemokraterna.
Är du blond och har opererat brösten och dessutom varit med i Big Brother då bör du välja att gå med i Unika partiet.
Se så kila nu iväg och gå med i det parti som passar dig bäst.

No comments:

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008