Monday 22 January 2007

Spöken?

Jag tror det spökar i våran nya lägenhet, nej det är inte så att vi har sett några mystiska mörka skepnader någonstans eller hört några konstiga ljud. Det här spöket roar sig med att lägga blåa mockasiner på konstiga ställen. Det spelar ingen roll vad man gör så nog ligger det en blå mockasin i ens väg. Då tar man denna blå tingest och applicerar på dess plats när man sen tex öppnar skafferiet så nog fan ligger det en blå mockasin där inne. Igår så skulle jag leta rätt på en antennkabel till tvn i sovrummet. Jag har en låda med diverse sladdar i vår klädkammare, efter att ha rivit en stund i denna låda utan att ha hittat rätt kabel gissa vad som låg längst ner i denna låda.... just det en liten blå mockasin.
Vi har dessutom drabbats av trädgårdstomtarnas befrielsefronts systerorganisation napparnas befrielsefront. Det spelar nämligen ingen roll att vi sen den minsta dotterns födelse köpt ca 1352 nappar alla är nämligen som bortblåsta när man behöver en så snart dunkar det väl in vykort med en massa nappar framför frihetsgudinnan på.

Jag noterar att massor av människor lämnar sina fack nu när avgiften till A-kassan har gått upp, detta betyder dels att dessa personer står helt utan hjälp om något otrevligt skulle hända på jobbet och dels att man spelar lönesänkaralliansen rätt i handen då man på detta sätt ville att facken skulle få färre medlemmar och därmed sämre kollektiv styrka i framtida avtalsrörelser och detta mina vänner betyder sämre kollektivavtal och lägre löner.
Nej skärpning nu gott folk var kvar i era fackförbund och låt oss visa borgarpacket att dom inte kan krossa oss denna gång heller.

Livehockeylaget Starlöven fick tyvärr bara oavgjort i den viktiga matchen igår så nu måste vi vinna torsdagens match annars väntar nog kval tyvärr.

Starkt av Björklöven att lyckas förlora mot Arboga igår, det är ungefär som att Brasilien skulle förlora mot Andorras B-lag i fotbolls-vm.

No comments:

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008