Monday 8 January 2007

Första gången

Som en oskuld sitter man nu här vid datorn och ska försöka skriva en blogg, nervös som en 15-åring på midsommarafton. Vad ska man skriva och varför? Jag kommer inte på något speciellt så jag skriver väl lite om mig själv. På nätet brukar jag kalla mig för Roy Race det tänkte jag göra här med. Så varför inte använda sitt vanliga namn: jo eftersom vi nu har en borgerlig regering så blir det väl snart skottpengar på oss Socialister och jag tänkte undvika att bli beskjuten den närmsta tiden. Jag har en vacker sambo och 2 fina barn som är 4 år respektive 2 månader.
Jag jobbar på ett medelstort företag i Linköping . Andra saker i mitt ganska ointressanta liv är att jag gjivetvis är medlem i SAP och Svenska Livsmedelsarbetarförbundet där jag just fått glädjen att betala ca 300 kr mer i månaden i fackföreningsavgift, tack för det pajasregering.

2 comments:

Rebecka said...

Hej älskling! Vad roligt att du har en egen blogg nu! Så behöver vi ju inte prata med varandra längre utan bara läsa varandras blogg....Puss!

superdupermaria said...

tja din gamla rödstrumpa... :P Vad roligt du skriver i din lilla blogg! Glöm inte att skriva lite om dina fina lag som du coachar sen heller! /Maria och Emmi

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008