Saturday 20 January 2007

I väntan på ett mindre bukparti

Mitt lilla projekt med att gå ner några kilo i vikt går jättebra. Idag har jag bara ätit 1 banan, 3 mackor med ost och kaviar, 3 gigantiska smörgåstårtebitar, lite tårta och en liten fet bakelse samt druckit en massa läskeblask och ett par öl. Detta mat och dryckintag rekomenderas av flera ledande dietister blandannat det kända viktväktarprofilen Iriam Isputchi som kommenterar dieten på följande sätt: Banan är ju frukt och frukt är aldrig onyttigt. På mackorna ligger ost och kaviar och kaviar kommer från fisk och fisk är jättenyttigt, osten är det ju hål i och i hålen finns ju bara luft och att svälja luft har ingen blivit tjock på. En smörgåstårta innehåller nästan något från varje bit på kostcirkeln så det kan man äta hur mycket som helst av. Tårtan innehåller oftast grädde och grädde är ju en mjölkprodukt och det vet ju alla att mjölk ger starka ben.
På den lilla bakelsen så var det mörk choklad och det är nyttigt då detta innehåller antioxidanter som är bra för hjärtat. Läsk innehåller mycket socker vilket har en uppiggande effekt som gör att folk orkar motionera. Ölen innehåller B-vitamin vilket är fruktansvärt bra för kroppen.
Slutsats: Man kan äta nästan vadsomhelst för det finns nästan alltid något som är bra för kroppen.
Nu väntar jag bara på att allt detta bra ska ge resultat på min kropp så det hyffsat stora bukpartiet minskar i omfång, detta har dock inte hänt ännu iallafall.

Grattis Mona Sahlin nu kör vi så det ryker för att krossa lönesänkaralliansen, Jag vill se dig efter valet stå hand i hand med Lars Ohly och Miljömupparna och göra segertecknet, samt säga att nu ska vi ta från de rika och ge åt de fattiga och förbättra miljön så det finns någon miljö kvar åt våra barn. Händer detta så kommer jag bli svinglad.

Nästa vecka blir en nyckelvecka för livehockeylaget Starlöven -Att klara sig kvar i div4 eller ramla ur, det är frågan.
Ha det gott igelgott.

No comments:

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008