Friday 4 May 2007

Sverige-Danmark

Jag satt häromdagen och gluttade på hockey-VM, närmare bestämt på matchen mellan Sverige och Danmark. Ja TV 3 visar faktiskt lite hockey mellan reklamavbrotten och alla roliga tävlingar som kanalen anordnar under turneringen. Man ska ringa och rösta på matchens lirare, rösta på vem som har snyggast skridskor och vem som har trångast suppe och lite annat smått och gott huvudsaken är att man ringer för då kan man vinna en bil. Jag och sambon ringde givetvis hela tiden på 2 telefoner var, det hjälpte inte vi vann ingenting på någon tävling.
Men detta gjorde ingenting för Sverige vann ju matchen, detta berodde förmodligen på att i publiken iklädd svensk hockeytröja satt den svenska rymdministern och tillika centerns partiledare Maud Olofsson. Hon hade förmodligen innan matchen talat inför laget om vikten att alla i laget känner att dom behövs och vikten att alla jobbar hårt, även om lagledningen och första femman får 95% av alla eventuella löner och segerpremier.
Det kan också vara så att hon var i Moskva för att prata med Putin om något jobb som hon kan ta efter valet 2010 då vi Sverige har bytt regering och inte längre behöver någon rymdminister.
Enligt ryktena ska Maud vara aktuell för en tjänst i någon mörk gruva i bortre Sibirien.

No comments:

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008