Tuesday 20 February 2007

Nattliv

Både jag och sambon är lite trötta då vi roat oss med lite diverse aktiviteter dom 2 senaste nätterna...nej vi har inte ägnat oss åt några som helst parningsakter, vi skulle aldrig ägna oss åt sådant snusk, då vi svurit att inte umgås under nakna former förrens vi är gifta (2 mirakel att vi har barn, måste ha haft någon sorts nattlig utlösning under sömnen som sen sambon kanske råkat sätta sig i när hon bäddat eller liknande). Första natten vaknade vi av att den stora dottern skrek som skadeskjuten kamel anledningen till detta oljud var att hon påstod sig ha råkat svälja ett armband med vita pärlor och att det nu satt fast i halsen. Efter att ha kontrollerat halsen som var tom sånär på dom sakerna som brukar sitta där så tänkte vi att hon nog hade drömt detta samt att hon kanske hade lite ont i halsen så vi erbjöd den lilla damen lite vatten.
Till svar på detta erbjudande fick vi bara ett skrik om att då skulle ju armbandet åka ner i magen och komma ut med bajset och då blev ju armbandet smutsigt så då var det bättre att armbandet fick sitta kvar.
Vi godkände efter en stunds förhandlande att dottern fick sova mellan oss.
Väl i sängen låg dottern och harklade sig hela tiden, vi fråde varför hon gjorde detta, hon svarade då att om hon harklade sig hela tiden så åkte armbandet upp i halsen, den annars så tålamod fyllda fadern blev då lite trött och bad dottern att beskriva armbandet, det gjorde hon sen gick jag upp och bildade en skallgångskedja tillsammans med ett par frivilliga dockor och nallar från dotterns rum och letade rätt på detta armband som påstods sitta i dotterns hals.
Efter att dottern sett armbandet så somnade hon men sov inte helt stilla så så mycket sömn blev det inte den natten. Nästa natt hade min i normala fall mycket vackra sambo ett stort epilepsianfall så hon fick hämtas av ambulans och när ens sambo får åka till akuten så sover man inte så gott heller.
Men hursom helst så gick allt bra och hon fick komma hem frampå morgonkvisten.

No comments:

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008