Tuesday 13 February 2007

Mina utslag av typen borgus alliansus har blivit värre från att bara funnits på händerna har dom nu spritt sig till benen. Jag såg nyss på något slags debattprogram som handlade om ombildantet av hyresrätter till bostadsrätter där en man från det enligt sifomätningarna snart ickeexisterande partiet Kd framträdde. Han var väldigt positiv till att man skulle omvandla gamla hyresrätter till bostadsrätter för då fick allmännyttan pengar att bygga nya hyresrätter för.
Frågan man då ställer sig vem bygger man för? Nya hyresrätter blir alltid dyrare att bo i än gamla, fast det är klart i borgarnas Sverige ska bara dom som har gott om pengar ha ett drägligt boende, har man inte råd att köpa sin lägenhet eller betala mer i hyra så kan man bo i en kartong eller liknande. Så tyvärr så kommer nog hela jag vara täckt av utslag innan det blir val igen 2010 då ett nytt utslag blommar upp på min kropp varje gång någon ur borgerligheten visar sig.

Förövrigt kan rapporteras att livehockeylaget Starlöven inhandlat lite kassa spelare, dessa köp gjordes mestadels för att managern ville ha något att göra.

No comments:

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008