Wednesday 8 August 2007

Askersund.....

Förra veckan var vi på våran favvocamping i Askersund med husvagnen.
Vädret var halvtaskigt hela veckan utom den dagen vi skulle åka hem givetvis då solen sken från en klarblå himmel.
Ett mysterium som jag funderat på nu när man sovit i husvagn ett par nätter är varför man varje natt vaknar vid 4-hugget akut pissnödig.
Det är samma historia varje natt man vaknar och känner att det trycker på något enormt, famlar desperat i mörkret efter något att ta på sig för att kunna gå till campingen toa-byggnad, lyckas väcka samtliga tidigare sovande familjemedlemmar, sambon undrar om det är jag eller en psyksjuk felorienterad flodhäst som håller på att riva hela vagnen, sambon får sen söva en skrikande bebis, själv kommer jag såsmåningom ut ur vagnen med en halvsprucken blåsa, bak och framvända slitna gamla träningsbyxor samt sambons linne av en modell där magen är bar. Om farbror blå vid denna tidpunkt skulle besöka campingen så skulle man nog åka in för föargelseväckande beteende och fläskvisning på allmän plats.
Förrutom att det var lite kallt var veckan bra, vår vänner TePe med FRU och 2 barn var också med, dock med egen husvagn.
Vi hann med att äta hyfsat mycket mat, besöka Örebro slott, bada (trots kylan), åka tuff-tuff tåg m.m.
Dagen innan vi åkte hem var vi på allsång på campingen det var vi och ca 10 personer till, ett himla drag, fast lite mindre trängsel än på skansen förstås.

No comments:

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008