Wednesday 5 September 2007

Månaden listor....

Ja då var det dax igen för innelistan och utelistan, på innelistan hamnar den som gör något vettigt på utelistan hamnar du som gör något som är kass......

Innelistan......
1. Sambon - Som vanligt, vem kan undvika att ha världens snyggaste vänsterpartist på sin lista.

2. Patricia - RFSLs general för kärleksparaden (Linköpings egen pridefestival) väldigt trevlig och ganska snygg dessutom (hon är gay så sambon blir nog inte så svartsjuk) tack för en trevlig och välordnad parad.

3. Johan Lövstrand (s) - Riksdagsledarmot, som ändå har tid för allt och alla. Insatt i alla frågor hur hinner karln???

4. Fredde K - Gammal kompis som bjöd bloggägaren på middag och ett par starka drycker förra helgen sådant ger alltid utdelning på denna lista.

5. Svärmor - Hon kan bara inte att låta bli och köpa lite saker till våran fattiga familj när hon ändå är i staden.

6. Magnus Betnèr - Rolig komiker, missa inte klippen med honom på youtube.

7. Torbjörn Gustavsson - Socialdemokratisk krönikör på corren, att läsa hans spalt är en fröjd.

8. Josefin Brink (v) - En mycket klok vänsterkvinna ett tips: läs hennes blogg.

9. Mike Helber - Klubbdirektör (?) för LHC, en av talarna på kärleksparaden i Linköping bjöd in folk från homorörelsen till LHC för hjälpa till att jobba bort dom fördomar som finns inom sporten.

10. Grannarna under - Bättre grannar är nog svårt att hitta.


Utelistan:
1. Jan-Willy Andersson (kd) - Uttryckte sig häromdagen i lokaltidningen ungefär så att det var rätt åt fattiga människor att dom inte hade råd att bo vart dom vill. Han och övriga kd hade heller inte tid att deltaga i kärleksparaden, kanske var dom fullt upptagna med att planera hur man ska bära sig åt för att stoppa paraden istället? kanske kan dom slå ihop sina påsar med NSF och SD ungefär samma fördomar har dom ju iallafall.

2. Maud Olofsson (c) - Näbbgädda som bestämt sig för att försöka krossa facken, och ändra i arbetsrätten till näringslivets fördel.

3. Chefer som är experter på att slicka uppåt och sparka nedåt.

4. George W Bush - USAs president som tror att man skapar fred genom att kriga. Använder detta stora lands resurser till vapen, när dom borde användas till att förbättra levnadsstandarden för alla fattiga i landet istället.

Ja nu kommer jag inte på något mera för denna gång var nu snäll denna månad så kanske du lyckas ta dig in på denna prestigefulla lista nästa månad.

1 comment:

starsailor said...

Minskade studiemedel??Aldrig i livet!Svält i en vecka kallas det :D men du,inget skvaller för svärmor nu,för då blir det bara en massa gnäll :D

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008