Sunday 17 August 2008

Islandsresan del 1

Så hade det då äntligen blivit dax för min och den joddlande jongleraren Kvarnas lilla tripp först till Stockholm för att bevista allsång på skansen och inmundiga destillerade drycker senare på något trevligt vattenhål. Till den kungliga huvudstaden skulle vi också ha sällskap av 2 vänner till kvarna av det kvinnliga könet. Dessa båda varelser visade sig vara 2 mycket trevliga exemplar av den mänskliga rasen. Det började givetvis med att tåget var försenat så vi hann inmundiga den första kalla redan på stationen i Linköping.
Väl i stockholm efter en trevlig tågresa där kvarna blivit utsedd till århundradets skitgubbe så halkade vi allihop och stukade våra fötter på en hög kreditkort med guldkant på som någon av alla kapitalistsvin som bor i stockholm hade lämnat efter sig.
I stockholm regnade det rätt så skapligt så vi bestämde oss för att skita i allsången och koncentrera oss på krökandet istället, efter ett visst letande hittade vi vårt hotell, det visade sig att hotellets rum var lika stora som hundkojor av modellen mindre, men finns det hjärterum så finns det stjärterum som någon klok jävel sa en gång.
Då det regnade rätt så skapligt så var det tur att både jag och kvarna var utrustade med våra allväderskor dvs sådana skor som man känner på fötterna vad det är för väder....
Kvällen fortlöpte på ett trevligt sätt på ett par av Stockholms ganska trevliga krogar, ett minus i kanten dock för servicen på Hard rock cafe` för den sög verkligen hästpung.
Dagen efter var det så dax för den mycket prestigefyllda 5-kampen på Gröna lund som enligt mitt minne jag vann klart med ett par tusen poäng vårat kvinnliga sällskap kom 2.a respektive 3:a och min moonwalkande vän kvarna kom sist, jag tror att han är den första i grönans historia att få minus poäng i deras 5-kamp.
Efter att ha ätit Sveriges flottigaste pizza skildes vi från vårat dam sällskap då dessa skulle åka på Finlandskryssning.
Resten av tiden i stockholm förflöt lugnt och stilla.
Dagen efter så flög vi till Island men mer om detta i nästa inlägg.

No comments:

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008