Saturday 21 July 2007

Falkenberg.....

Så kom då äntligen semestern, ja så kändes det även för mig även om jag ju faktiskt var föräldraledig t.om 1:a april och sen var ledig varje onsdag.
Förra fredagen var min första semesterdag den började med besiktning av husvagn då den igentligen skulle besiktats förra hösten, men detta glömdes givetvis bort så jag kom på detta i slutet av juni och den enda besiktningstid som fanns var samma dag som vi skulle ge oss iväg till Falkenberg, det var bara hålla tummarna och rulla dit och hoppas på att inte få körförbud.
Något körförbud fick jag inte men däcken var slut och elen till blinkers och dyl. funkade inte enligt besiktningsmännen enligt mig själv funkade elen alldeles utmärkt alla lampor lyste nämligen samtidigt och när man blinkade så blinkade rubbet på vagnen, bättre än så kan det väl inte bli?
Nåja däcken åtgärdade jag samma dag så nu sitter splirrans nya däck på vagnen och stora hål blev det i semesterkassan. Elen fick vara som den var när jag körde ner till Falkenberg och när det blev mörkt så började dessutom lamporna fram på vagnen blinka svinstarkt, detta uppmärksammades av en del mötande trafik som glatt blinkade tillbaka men fram kom vi iallafall.
Vi anlände till Falkenberg vi 01-haket på natten, vi hade räknat med att sova en stund på någon parkering utanför campingen vi hittade dock ingen sådan utan hittade tillslut ett gärde som luktade rektum utanför en annan camping där andra husvagnar också stod sen var det bara att stuva om alla saker vi hade i husvagnen som vi givetvis bara slängt in där innan vi åkte och bädda.
Vaknade tidigt som satan av att en albatross tränade steppdans på takluckan till husvagnen, vig som en panter sprang hoppade jag ut och jagade dän fågeln som med ett skratt flögg därifrån förmodligen nöjd över att ha väkt ännu en sån där 2-bent varelse som sovit i en rullande låda.
Åkte sedan ner och ställde oss vid stranden innan vi kunde checka in på campingen.
Campingen var bra med flera lekparker och ett hoppslott för barnen. Hygien anläggningen var också bra, stranden var långgrund och sandig, en del öl slank också ner.
Sambon hann även med ett besök på Ullared.




Johanna Stier blev tydligen så ledsen över att hamna på min utelista att hon inte ville skriva något på correns ledarsida på flera dagar men nu har hon tydligen tjutit färdigt för detta och är tillbaka igen. Skönt man vill ju inte göra någon superledsen:)

No comments:

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008