Tuesday 10 July 2007

Månadens innelista

Som bekant så tycker jag det är ganska roligt med listor så här kommer månadens innelista den pupliceras exklusivt endast på denna blogg.

Innelistan:
1. Min sambo -Världens sexigaste kvinna, imponerande att hon orkar leva med Sveriges konstigaste Roy Race.

2. Billy - Debattglad kvinna som ofta förekommer på Privata affärers forum, att hon sen dessutom orkar partaja med ägaren av denna blogg till arla morgonstund gör henne ganska given på denna lista.

3. Mona Sahlin -Nu börjar det likna något........

4. Trazan & Banarne - Barnprogram som håller än, jag och dottern sitter som klistrade söndagar 09:45 och framåt.

5. Ebba Grön -Kan man tröttna på deras version av staten & kapitalet?????

6. Min närmsta chef - Ja du läste rätt, hon är faktiskt ganska vettig beviljar lite extra ledigt samt ger det utrymme man ska ha för fackligt arbete.

Utelistan:
1. Göran Persson -Har svikit arbetarrörelsen genom att börja som någon slags lobbyist åt någon slags högerorienterad organisation.

2. En del chefer -Vars högsta önskan är att videofilma sin personal för att se så dom jobbar ordentligt, glöm inte att videofilma er själva också så kan vi jämmföra vem som är mest kostnadseffektiv.

3. Johanna Stier -Borgerlig ledarskribent på "corren", innan man skriver saker på en ledarsida borde man då inte läsa på vilka lagar som gäller i landet tex. så kan jag berätta att facken har rätt att sätta företag utan kollektivavtal i blockad.



Det var allt för denna gång är du nu riktigt snäll i sommar så kanske just du hamnar på nästa månads innelista mutor i form av 1000-lappar, trisslotter eller god mat mottages tacksamt och kan hjälpa en bra bit på vägen.

Är du elak eller råkar heta Fredrik Reinfeldt så kommer du förmodligen att ligga på nästa månads utelista.

No comments:

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008