Monday 1 June 2009

I hockey mecka

Jodå jag lever...och har trevligt, dock är det lite slitigt på kongress....slinker ner en och en annan maltdryck, men det är inte det viktiga, tillsammans fattar vi Livsare från hela Sverige en massa kloka beslut tillsammans också. En av dom viktigaste sakerna idag är att Svenska Livsmedelsförbundet ska börja organisera Papperslösa, vilket känns som ett bra och solidariskt beslut, så kära arbetsgivare vi hoppas nu att alla förbund följer vårat exempel så ni kan nu ge upp tanken på att anställa papperslösa och dumpa våra löner för nu kan de papperslösa bli medlemmar hos oss och det innebär att vi kan använda dom konfliktvapen som finns tillgängliga om ni bär er åt.... hurra för det.
En annan viktig sak som hänt denna kongress är omvalet av vår förbundsordförande som är en ytterst kompetent herre en bättre hövding finns nog inte att tillgå, jättesocialist och feminist som han är.....
Ja sen måste jag väl tillägga att alla maltdrycker hittils givetvis har betalts av mig själv så om någon som eventuellt är medlem hos oroar sig över att medlemspengar går till mina maltdrycker så är det lugnt.
Ha det gött kamrater!

No comments:

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008