Monday 10 December 2007

Jämnställdhet, Nobelldagen, Idol och Lasse

Idag på eftermiddagen har jag deltagit i en jämnställställdhetskonferens som mitt företag anordnade.
Deltagare förutom några fackliga företrädare var diverse "viktiga" personer från olika företag mestadels chefer och andra borgliga sympatisörer.
F.D. jämo var en av föreläsarna på denna konferens och mitt i föreläsningen så bröt en kvinna av modellen väldigt borglig in och sa att hon hade hört en dragning av Anders Borg där han konstaterade att om kvinnor jobbade mer så skulle det höja BNP med ett antal procent så han tyckte det var väldigt viktigt att kvinnor jobbade mer. När kvinnan sade detta ropade ett flertal av de övriga åhörarna halleluja, nya moderaterna har verkligen fattat galoppen med ett jämnställt samhälle, jag kunde vid detta tillfälle inte låta bli att prata ganska högt, ja moderaterna har verkligen fatta dethär med jämnställdhet som sitter i den regering som beslutat att införa vårnadsbidraget som ger människor som stannar hemma hela 3000 kronor och som till 90 % kommer att nyttjas av kvinnor.
Skönt att vi har en regering som tänker på jämnställdhet.

Nobelldagen idag zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Marie vann idol zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


Lars Winnerbäck spelade i sporthallen i Linköping i fredag var du inte där så missade du en fruktansvärt bra konsert. Jag föreslår härmed Lasse till att bli våran nästa landshövding.

1 comment:

superdupermaria said...

Hurra uppdatering igen... alltid lika roligt och aktuellt intressant! Bra att du tryckte ner borgarkäringarna i skoskaften! :)Hur nytt är det att kvinnor jobbar eg. det har kvinnor från arbetarklassen alltid gjort! Kanske inte främst för att bygga upp sveriges bnp även om det skett inaktuellt, men främst för att klara sin egen försörjning. Usch för sånna inskränkta damer som nog inte har en aning om hur det är att inte kunna "unna" sig det man vill ha!

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008