Thursday 28 May 2009

Sossar på språng

Idag var det så dax att prova sin kondis genom att släpa min isterbuk genom staden i ett motionslopp som kallas Blodomloppet.
Glädjande nog så var vi ca 20 sossar som alla sprang i varsin tjusig tröja med en vacker ros på ryggen. För mig gick det över förväntan fast det gör det ju varje gång jag inte avlider längs med sträckan. Tiden på 5 km blev 32,59 vilket ledde till en hedrande 1013e plats av 1520 startande i min klass och jag kände mig förvånansvärt pigg när jag gick i mål så kanske att det kan gå lite fortare nästa år.....om inte min störda kropp säger ifrån förstås.

Ha det gött imorgon bär det av till Livs kongress i hockeyn Mecka dvs björkarnas stad Umeå.
Förövrigt tycker jag faktiskt att Löven verkar få ihop ett hyfsat lag till nästa år, fast det säger jag ju varje år.....

Tuesday 26 May 2009

Fast med ansiktet i boken

Förr i tiden dvs då när jag hade en sambo (den där vackra vänsterpartisten ni vet), så undrade jag vad hon satt och glodde på i datorn hela tiden.
Face book svarade hon och visade mig.
Hur kul kan det bli sa jag med en uns av sarkasm i rösten, folk skriver vad dom gör och lägger upp enligt deras tycke roliga videosnuttar....jättespännande mummlade jag.
Tiden gick och vi flyttade såsmåningom isär inte på grund av facebook utan blandannat pga att jag är en ganska konstig snubbe som troligtvis bara jag själv klarar av att bo ihop med.
Jag tänkte en dag att: ok eftersom jag inte orkar städa idag heller så provar jag väl den där ansiktsboken själv då.
Jag upptäckte då till min stora förskräckelse att jag tyckte det var ganska kul.
vad är det som är kul då kanske någon undrar (om det nu finns någon som har tid att läsa på denna ganska meningslösa sida...)
Jo jag har hittat både lite gamla och nya kompisar som också har facebook och då får man reda på lite vad dom styr med nuförtiden, man kan också göra en mängd helt onödiga tester, jag har t.ex bland annat fått reda på att om jag skulle vara med i starwars filmerna så skulle jag vara Luke Skywalker och det är ju en vetskap som man inte kan vara förutan.

Så om du inte har har facebook skaffa dig då det omedelbart, detta gäller särskilt Martin....

Wednesday 20 May 2009

Ett nytt inlägg......

.....kommer någon gång under helgen till dess ha det gott.

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008