Tuesday 23 December 2008

God Hjul

Från mig alla till er alla:

A wärry märry kristmas änd a happy njev jer

på klockren engelska

Tuesday 16 December 2008

Julkort mm

Julkort är något som man blir väldigt glad över när dom landar i brevlådan, det betyder ju att någonstans har det sutit någon och ägnat just mig en tanke, jag blir lycklig som en liten älg varje gång jag får ett sådant. Själv är jag ganska dålig på att skriva julkort jag tänker varje år att nu är det dax men så glömmer jag bort det. Idag har jag iallafall varit och köpt frimärken så hav tålamod du som råkar stå på min julkortslista framåt påsk kanske jag kommit ihåg att skriva dom och posta dom. Lite extra glad blev jag häromdagen då det landade ett julkort från mina fackligt aktiva partivänner från handels.....kram på er brudar.

Blev igår vald till 1 av dom 12 som ska representera Livs avd 9 på Livs kongress i maj. Man tackar avdelningens medlemmar för förtroendet, en stor ära för mig.

Jag gillar ju inte programmet idol något vidare men jag noterar ändå att idol-Kevin har varit ordförande för Maltas SSU motsvarighet Labour youth forum och det är ju alltid positivt när sossar är bäst.

Också dagens fråga: Är det inte dags att Lars Stjernqvist byter parti snart? kanske folkpartiet eller KD skulle passa Lars bättre......

Förövrigt kan man konstatera att det känns skönt att ha vänsterpartiet med på tåget mot regeringsbyte då mitt parti och trädkramarna (MP) har tendensen att dra lite mycket åt höger ibland....

Jaja den sanna (kanske lite cencurerade) historien om vad som egentligen hände i Bryssel kommer snart på denna sida.

Thats all för idag.

Tuesday 9 December 2008

Skit i brevlådan

Jag fick idag post (igen) från dom nya moderaterna som igentligen inte är så nya utan genomför samma politik som dom alltid har stått för nämligen att ta från dom fattiga och ge åt dom rika.
Jag blev givetvis vansinig av det skit som stod i brevet (det vanliga tugget om att ungdomar nu fått det lättare att få jobb, skattesänkningar för låg och medelinkomsttagare mm man glömmer ju dock som vanligt att nämna att den största delen av skattesänkningarna som skett under borgarnas ledning av landet hamnat på dom som tjänar mest.....Och så många fler ungdomar i arbete lär det väl inte ha blivit under dom senaste veckorna....). Jag kastade mig på telefonen och ringde upp den riksdagsledarmot som undertecknat brevet, pratade in på hennes mobilsvar att jag absolut inte ville ha några fler brev från vare sig henne eller någon annan moderat.
Ringde sen till moderaterna där någon dryg brattkvinna svarade, jag sa samma sak där, hon svarade då med en smörstekt hummer i halsen att moderaterna fått adressen från ett ställe till vilket jag fick telefonnumret. Jag ringde och kom till skatteförvaltningen via dom blev jag sen kopplad till ett ställe som heter Infodata och det var dom som hade fixat min adress åt rikemanspartiet jag upplyste dom om att jag inte ville ha saker från rikemanspartiet och dom lovade att fixa en spärr på mig så jag ska slippa liknande dynga i postlådan i fortsättningen.

Vill du också spara skog genom att slippa direktriktad reklam från infodata ring:08-7385460

Sunday 7 December 2008

Hemma igen

Ja då var jag hemma igen efter ett liten studieresa till Bryssel, där vi träffat lite diverse EU-människor och umgåtts med en massa trevliga sossar. En längre redogörelse om denna spännande resa kommer senare på denna sida.

Vill bara rikta ett stort tack till alla härliga människor som var med till Bryssel för det trevliga sällskapet jag saknar er redan.....(om det nu skulle råka vara så att någon som var med på denna resa skulle råka snubbla in på denna sida)

Sen är det väl bäst att tala om för alla snygga tjejer som trånar efter min vackra kropp att dom får fortsätta drömma, för världens snyggaste vänsterpartist ville nämligen av någon outgrundlig anledning har sin ganska tjocka och korkade sosse tillbaka....
Så jag räknar mig inte som singel längre.

Glöm inte att rösta i EU-valet nästa år för då kommer jag och kastar små resistorer på er.....
Rösta med hjärtat och hjärtat sitter ju som bekant lite till vänster om mitten.

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008