Tuesday 25 November 2008

Några livsnödvändiga inköp

Har idag gjort några efterlängtade och livsberikande inköp nämligen ett exemplar av GN`Rs senaste skiva, en skiva jag väntat på i cirka 12 år. Jag har även inhandlat en akustisk gitarr, något som jag väääääääääääääääääldigt länge tänkt köpa, nu ska jag bara lära mig att spela någon annan låt än "fångens flykt" också.

Ja ha det bäst gigantohäst.

Tuesday 11 November 2008

Min nya sambo äntligen inflyttad

Eftersom jag lider av svår gemensam-tvättstugefobi så bestämde jag att när jag får min nya lägenhet så ska jag i den sätta in en tvättmaskin.
Så sagt och gjort jag ringde till det kommunala bostadsbolaget av vilka jag hyr min lägenhet och tänkte beställa maskinen. Men så lätt gick det inte, bostadsbolaget har nämligen valt att starta ett litet underföretag som dom kallade bobutiken dit man fick åka in för att beställa en maskin.
När detta väl gjordes så svarade kvinna bakom disken: - Ja du vet det är ju semestertider nu så du får nog vänta 6-8 veckor. Tack svarade jag och tänkte på det redan hyfsat stora tvätthögen hemma i min nya lägenhet.
6-8 veckor gick och på den nionde veckan så ringde det en man som sa att han ville komma in och mäta i mitt badrum så att maskinen som jag beställt fick plats, han frågade om han fick komma på fredagen klockan elva, jag svarade att tyvärr funkar inte den tiden då jag är på ett möte på jobbet, - jaha men då kommer jag på fredag klockan 11 då, sa mannen igen. - NEJ DET FUNKAR INTE svarade jag igen då. Mannen avslutade samtalet med: -Ja men då ses vi på fredag då. Jag vet inte om han var hos mig på fredagen men på måndagen hörde iallafall en annan man av sig och frågade om han fick komma och mäta, jag frågade då vad dom skulle mäta om, jag hade ju beställt den smalaste maskinen som dom hade.... sen hörde jag inget mer och tvätthögen fortsatte växa.
3 Veckor efter att jag hört något så ringde jag in till denna bobutik, kom fram på fjärde försöket, frågade om dom glömt bort mig hon svarade att hon skulle maila en påminelse till företaget som skulle komma och installera maskinen.
Ytterligare 3 veckor senare hade jag fortfarande inte hört något, jag ringer då till denna bobutik ungefär 100 gånger för att varje gång mötas av en telefonsvarare som ber mig återkomma senare då personalen är upptagen av kunder. Jag ringer då ett ganska irriterat samtal till det kommunala bostadsbolaget och förklarar mitt läge att jag numera bara kan röra mig i små gångar i lägenheten då det ligger tvätt som väntar på att bli tvättad överallt. Tjejen förstår min irritation och lovar att ta kontakt med bobutiken. 1 minut senare blir jag uppringd av tidigare nämnda butik som lovar att ta kontakt med företaget som skulle göra själva installationen.
Efter ytterligare 1 minut blev jag uppringd av installatören som sedemera dyker upp 2 dagar senare med min maskin.
Dom sätter dit maskinen och allt är frid och fröjd, jag bestämmer mig för att sätta på en maskin omgående och gå till jobbet en sväng.
När jag kommer hem står min nya livskamrat i mitten av badrummet tjutandes det visade sig att installatörerna glömt att ta bort ett transportskydd och maskinen därför promenerat iväg och slitit sönder en vattenslang vilket gjorde att jag nu hade vatten i hela badrummet.
Det var bara ringa och felanmäla. Så för ungefär en vecka sen kom dom med en ny tvättmaskin som snällt står still i badrummet. Jag räknar med att vara ifatt med tvätten lagom till valspurten 2010 då jag lovar att i rena kläder hjälpa till att kasta borgarpacket ut från regeringskansliet.

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008