Saturday 31 May 2008

Ja jag har en liten paus

Som ni kanske märker så är det väldigt glest med uppdateringar på denna sida men hav tålamod, har just nu inte riktigt ork att skriva men det kommer nog snart, nu ska jag iallafall gå bort til TePe och ta ett par kalla....

Wednesday 7 May 2008

Ja må jag leva...

Idag fyller jag jämnt nämligen 33 kan det bli jämnare än så 2 3or
Högtidsdagen firas i hemmet tillsammans med mina barn.
Presenterna har hitills bestått av lite godis som jag fick av min sambo som hon egenhändigt stulit ur min i köket stående godiskasse från en känd svensk chokladfabrik.
Av staten har jag också fått en dag ledigt från arbetet bara för jag fyllde jämnt.
Den delikata födelsedagslunchen bestod av fullkornspaggeti serverat med panerad fisk ovanpå det en alldeles utsökt sås gjord på tomatpurè, socker, ättika, salt, citronsyra och lite hemliga kryddor.
En av dagens gratulanter kom lite tidigt och hade lite för bråttom för att hinna vara med på denna fest nämligen det kungliga postverkets förortsrepresentant, hon hade iallafal med sig lite finfina födelsedagspresenter nämligen ett alldeles sprillans nytt nummer av Reumatikertidningen samt ett vacket brev innehållande ett inbetalningskort till kommunal.
Till kvällen är hela familjen inbjuden på en stor middag på det närliggande daghemmet, på menyn står blandannat grillat kött från diverse djur inpackat i ett sorts fodral detta severas ovanpå ett för ändamålet specialbakat bröd.
Om någon råkar komma förbi för att gratulera och vi ej är hemma så går det bra att ställa presenterna på skostället utanför dörren eller stoppa in 1000-lappar i brevinkastet.

Ha det gott, igelkott

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008