Saturday 21 July 2007

Falkenberg.....

Så kom då äntligen semestern, ja så kändes det även för mig även om jag ju faktiskt var föräldraledig t.om 1:a april och sen var ledig varje onsdag.
Förra fredagen var min första semesterdag den började med besiktning av husvagn då den igentligen skulle besiktats förra hösten, men detta glömdes givetvis bort så jag kom på detta i slutet av juni och den enda besiktningstid som fanns var samma dag som vi skulle ge oss iväg till Falkenberg, det var bara hålla tummarna och rulla dit och hoppas på att inte få körförbud.
Något körförbud fick jag inte men däcken var slut och elen till blinkers och dyl. funkade inte enligt besiktningsmännen enligt mig själv funkade elen alldeles utmärkt alla lampor lyste nämligen samtidigt och när man blinkade så blinkade rubbet på vagnen, bättre än så kan det väl inte bli?
Nåja däcken åtgärdade jag samma dag så nu sitter splirrans nya däck på vagnen och stora hål blev det i semesterkassan. Elen fick vara som den var när jag körde ner till Falkenberg och när det blev mörkt så började dessutom lamporna fram på vagnen blinka svinstarkt, detta uppmärksammades av en del mötande trafik som glatt blinkade tillbaka men fram kom vi iallafall.
Vi anlände till Falkenberg vi 01-haket på natten, vi hade räknat med att sova en stund på någon parkering utanför campingen vi hittade dock ingen sådan utan hittade tillslut ett gärde som luktade rektum utanför en annan camping där andra husvagnar också stod sen var det bara att stuva om alla saker vi hade i husvagnen som vi givetvis bara slängt in där innan vi åkte och bädda.
Vaknade tidigt som satan av att en albatross tränade steppdans på takluckan till husvagnen, vig som en panter sprang hoppade jag ut och jagade dän fågeln som med ett skratt flögg därifrån förmodligen nöjd över att ha väkt ännu en sån där 2-bent varelse som sovit i en rullande låda.
Åkte sedan ner och ställde oss vid stranden innan vi kunde checka in på campingen.
Campingen var bra med flera lekparker och ett hoppslott för barnen. Hygien anläggningen var också bra, stranden var långgrund och sandig, en del öl slank också ner.
Sambon hann även med ett besök på Ullared.




Johanna Stier blev tydligen så ledsen över att hamna på min utelista att hon inte ville skriva något på correns ledarsida på flera dagar men nu har hon tydligen tjutit färdigt för detta och är tillbaka igen. Skönt man vill ju inte göra någon superledsen:)

Tuesday 10 July 2007

Månadens innelista

Som bekant så tycker jag det är ganska roligt med listor så här kommer månadens innelista den pupliceras exklusivt endast på denna blogg.

Innelistan:
1. Min sambo -Världens sexigaste kvinna, imponerande att hon orkar leva med Sveriges konstigaste Roy Race.

2. Billy - Debattglad kvinna som ofta förekommer på Privata affärers forum, att hon sen dessutom orkar partaja med ägaren av denna blogg till arla morgonstund gör henne ganska given på denna lista.

3. Mona Sahlin -Nu börjar det likna något........

4. Trazan & Banarne - Barnprogram som håller än, jag och dottern sitter som klistrade söndagar 09:45 och framåt.

5. Ebba Grön -Kan man tröttna på deras version av staten & kapitalet?????

6. Min närmsta chef - Ja du läste rätt, hon är faktiskt ganska vettig beviljar lite extra ledigt samt ger det utrymme man ska ha för fackligt arbete.

Utelistan:
1. Göran Persson -Har svikit arbetarrörelsen genom att börja som någon slags lobbyist åt någon slags högerorienterad organisation.

2. En del chefer -Vars högsta önskan är att videofilma sin personal för att se så dom jobbar ordentligt, glöm inte att videofilma er själva också så kan vi jämmföra vem som är mest kostnadseffektiv.

3. Johanna Stier -Borgerlig ledarskribent på "corren", innan man skriver saker på en ledarsida borde man då inte läsa på vilka lagar som gäller i landet tex. så kan jag berätta att facken har rätt att sätta företag utan kollektivavtal i blockad.



Det var allt för denna gång är du nu riktigt snäll i sommar så kanske just du hamnar på nästa månads innelista mutor i form av 1000-lappar, trisslotter eller god mat mottages tacksamt och kan hjälpa en bra bit på vägen.

Är du elak eller råkar heta Fredrik Reinfeldt så kommer du förmodligen att ligga på nästa månads utelista.

Monday 2 July 2007

Utmanad!

Jaha jag har visst blivit drabbad av någon typ av bloggkedjebrev, man ska skriva saker om sig själv och sen skicka en utmaning till andra bloggare.
Nu är ju jag en grymt tråkig människa så därför tänker jag inte skicka denna utmaning vidare,
dels för att jag aldrig brukar trakasera andra med kedjebrev och liknande om det inte är RÖD politisk propaganda och dels för att jag som bekant inte har några kompisar iallafall inga som bloggar men här är iallafall reglerna för utmaningen:
REGLER:Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir “tagna” ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit “tagna” och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag tror ibland att filmen "Trumans show" är sanning och att jag bara är omgiven av skådespelare som spelar medmänniskor i mitt liv (inklusive sambon) och att hela skiten sänds på TV och att hela världen sitter som klistrad framför TV:n och skrattar åt hur konstig jag är.

2. När jag åker bil så vill jag hela tiden stanna och gå in och titta i gamla förfallna ladugårdar, nedlagda industrilokaler och annat längs vägen.

3. Jag intalar mig själv att jag på en dag kan äta pizza och annan snabbmat till frukost, lunch och middag och sen förbränna detta genom att bara gå en promenad på 200 meter i rask takt.

4. Innan jag somnar på kvällen så tänker jag alltid på vilka förrändringar som jag måste göra i mina lag på Livehockey och Championchip manager (datorspel).

5. Efter jag gått och lagt mig på kvällen så måste jag gå upp ur sängen minst 2 gånger och kolla så jag ytterdörren verkligen är låst och att spisen verkligen är avstängd.

6. Jag bär alltid svarta eller mörkblå kallingar på jobbet.

Se det där var ju inte så svårt.

Besökare

Totalt antal besökare:
Antal besökare den här månaden:
Antal besökare den här veckan:

Räknaren startade den 27 april 2008